Datte osallistui tänään ryhmänäyttelyyn Hämeenlinnassa. Ansa tuli mukaan debytoimaan virallisiin kisoihin. Siiri sai jäädä kotiin kasvattelemaan karvojaan. Leena toi aamulla Ansan meille ja pesin sekä föönasin molemmat koirat ennen lähtöä. Ansa yritti kertoa ettei pesu ja föönaus ole sitä mitä se haluaa, mutta ei auttanut pyristelyt. Puhdasta ja kuivaa tuli.

Otimme matkan varrelta kyytiin Silvian ja Pimun. Silvia näyttäisi Daten kehässä ja Pimu- äiti lähti mukaan kannustusjoukkoihin. Näyttely pidettiin Tuulosen kauppakeskuksen lämpimässä ja valoisassa parkkihallissa. Puitteet olivat muuten hyvät, mutta hallissa kaikui kovasti ja valtava metelikakofonia humisi korvissa.

Ansa jännitti aluksi kovasti näyttelytouhuja. Se on kyllä käynyt mätsäreissä harjoittelemassa esiintymistä väkijoukossa, mutta nyt väkimäärä sekä melu hämmensivät sitä kovasti. Ansa kuitenkin kokosi itsensä tosi nopeasti. kun pääsi hieman jaloittelemaan maahan ja tutustumaan lähemmin paikallaoleviin. Kehässä Ansa käyttäytyi tosi hienosti. Se seisoi hyvin asennossa niin pöydällä kuin maassakin. Tuloksena oli laatuarvioinnista erinomainen ja luokassaan Ansa sijoittui kolmanneksi. Hienoa Ansa.

Ansan hieno asento.

Tuloksena Ansalle junioriluokan 3. sija.

Datte kilpaili avoimessa luokassa. Tuomari ihastui Daten jykevään rintaan ja hienoihin liikkeisiin. Hän piti Dattea myös erittäin sopusuhtaisena ja olemukseltaan aktiivisen terhakkana. Tuomari kehui kovasti Daten ylälinjaa ja piti sen karvan laadusta. Tuloksena oli laatuarvioinnista erinomainen ja luokassaan Datte tuli ensimmäiseksi. Kilpailuluokassa Datte valittiin parhaimmaksi nartuksi ja se sai toisen sertinsä. Loppusuoralla tuli vielä arvosana VSP. Silvia esitti Daten upeasti ja ne olivatkin yhdessä tosi näyttävä pari. Kiitos Silvia ja onnea! Kotiinviemisiksi tuli kaksi isoa ruusuketta ja kaksi pokaalia.

Datte avoimen luokan 1.

Kilpaluokan paras narttu 1 ja sert.

Datte ERI 1 PN 1 SERT ja VSP

Lopuksi oli esillä vielä kasvattajaryhmä, johon Dattekin osallistui. Ryhmä sai KP:n. Emme kuitenkaan jääneet loppukehiin, koska osa porukastamme lähti jatkamaan matkaansa Seinäjoelle huomiseen KV näyttelyyn.

Kasvattajaluokka  1. ja KP