Olisikohan jossain pulaa silppureista? Täällä olisi tarjolla kaksi laatusilppuria. Työnjälki erinomaista ja työskentely nopeaa sekä määrätietoisen tehokasta!
"Koira söi koulukirjani, en voinut tehdä läksyjä" on kulunut ja epätoivoinen yritys selittää opettajalle tekemättömiä läksyjä. Nyt  joutuu kyllä sellaisen selityksen opettajalle antamaan.

 
Siiri on erikoistunut kirjojen ja lehtien repimiseen siinä missä Daten bravuuria ovat vessapaperi, serla ja nenäliinat. Tänään Siiri oli keksinyt, että hän ylettää sopivasti kirjahyllyn alimmalle hyllylle, missä ovat Jonnan koulukirjat. Sivistyneenä tyttönä valinta oli osunut tällä kertaa englannin tekstikirjaan ja vihkoon. Vihko oli silputtu aivan palasiksi ja kirjasta oli revitty kansi ja sivuja välistä. Samin koulu alkoi tänään vasta myöhemmin. Heräillessään huoneessaan, Sami oli kuullut alakerrasta epäilyttävää repimisen ääntä. Mennessään alas hän oli löytänyt Siirin itseteosta paperisilpun keskellä. Datte tietenkin seurasi ja tsemppasi vieressä. Sami oli pelastanut sen mitä jäljellä enää oli. Koska kaikki tapahtui Samin ollessa kotona, ei kyse ilmeisesti ole edes yksinjäämisen ahdistavuudesta. Ja kyllähän meillä lelujakin ja puruluita koirille on tarjolla, mutta nähtävästi meidän ihmisten tavarat ovat  vain paljon kiinnostavampia. Mitähän on huomenna vuorossa?