Viikonloppu oli jälleen näyttelypainotteinen. Eilen Datte ja Siiri kisasivat Tuomarinkylässä ryhmänäyttelyssä ja Datte vielä tänään Porvoossa. Onneksi kehät alkoivat molemmissa näyttelyissä vasta puolilta päivin, joten ei tarvinnut aamulla olla kukonlaulun aikaan menossa.

Tuomarinkylässä oli menestys aivan upea. Minulla ei ollut mitään suuria ennakko-odotuksia sijoituksista, mutta toivossa elin tietty. Datte sai laatuarviossa Erin ja oli paras narttu 2 saaden vara-sertin. Se oli huikea tulos noilla partakarvojen/otsatukan jämillä. Datte on kiitettävästi rapsuttanut karvansa taivaan tuuliin. Datte esiintyi kehässä hienosti Lotan luotsaamana.

Datte tuomarin tarkastelussa...ERI

Lopputulos: Paras narttu 2.

Daten hienon menestyksen jälkeen tulokset vain huikenivat. Siiri sai yllätyksekseni laatuarvioinniksi Erin. Tuomari havaitsi kyllä Siirin turkin puutteellisuuden, mutta antoi karvalle aikaa kasvaa ajan myötä. Hän piti Siiristä muuten kovasti.

Junioriluokan alkukatselmus

Tarkempi syyni. Tuloksena ERI 1

Parasta narttua valitaan...

 

Paras narttu-kilpailussa olinkin sitten pyörtyä paikalleni. Ihoni meni aivan kananlihalle ja leuat loksahti sijoiltaan. Tuomari valitsi Siirin ykköseksi ja antoi sille SERTIN. Aivan huikeaa!

Pn 1 SERT

Rop-kehässä Siiristä leivottiin musta-hopeiden VSP.

Olin ja olen edelleen todella iloinen Siirin puolesta. Suuri kiitos kuuluu myös Lotalle ja Tiinalle, jotka taikoivat ammattitaidolla Siiristä kehäkelpoisen juuri ennen kisaa. Näyttelyn päätteeksi sain Tiinalta hyvää ohjausta ja apua Siirin nyppimiseen. Se pääsi karvoistaan aika totaalisesti. Siirille alkoi nyt näyttely ja karvankasvatustauko.

Päivän kruunasi kennelimme kasvattajaryhmän huikea menestys. Se valittiin BIS 1. Hurjasti onnea!

Tänään Porvoossa Datte jatkoi menestystään Silvian kanssa.( Me saimme siksi aikaa Pimun iloksemme päivähoitoon.) Datte oli ainoa koira luokassaan, joka sai laatuarvioinniksi ERIn. Tuomari oli näköjään tosi tiukka. Kilpakehässä Datte valittiin paras narttu 3.ksi. Hienoa Datte ja Silvia.