Daten juoksu alkaa olla puolivälissä. Se tarjoaa itseään jokaiselle vastaantulevalle koiralle, sukupuolesta ei ole niin väliä. Suorastaan hävettää Daten tarjoilu, kun se häntä kenossa peruuttaa itsensä kavereiden nenää vasten. Siiri-ressu juoksee jo karkuun Dattea. Daten leikki Siirin kanssa on sitä, että Datte kaappaa etujaloillaan Siirin alleen ja astuu sitä kunnes Siiri heittäytyy makaamaan maahan. Senkin jälkeen Datte vielä työntää peräänsä Siirin kuonoon, kunnes Siiri pakenee paikalta.

Sunnuntaina kävimme kasvattajan luona haistelemassa sulhasta, koska Datella itsensä tarjoilu oli jo silloin voimakasta. Sulhanen ei kuitenkaan vielä tarpeeksi osoittanut kiinnostusta astumiseen.

Eilen teimme uusintareissun sulhon luokse. Nyt asiat alkoivat luistaa. Sulho yritteli jo hyppiä selkään ja vihdoin myös ensimmäinen astuminen saatiin suoritettua. Datte käyttäytyi ensikertalaisena rauhallisesti. Huomenna on nuorellaparilla uusi kohtaaaminen edessä. Sitten vain odotellaan, josko Datella masu alkaa kasvaa.