Taas koitti se aika, jolloin Datte ryhtyy  "villiksi ja vapaaksi" ja haluaisi ulkoillessa mennä tapaamaan kaikkia vastaantulevia koiria. Daten mielessä möyrii tietty harras toive siitä, että vastaantulija olisi uros. Se haistaa jo kaukaa vastaantulevan koiran ja alkaa kiihkeästi inistä herättääkseen kiinnostuksen. Kohdatessa Datte on leikkisän keimaileva sekä työntää takapäänsä kohti tulijaa, häntä kenossa ja perä tötteröllä. Voiko asiaa enää selvemmin esittää.

Kotona Datte yrittää epätoivoisesti kertoa vauva-Maxille, että "minä naaras sinä uros". Max on hölmistyneen vaivautunut ja yrittää Daten mahan alta etsiä vain maitohanoja. Toki Max viriilinä pikkumiehenä harjoittelee jo poikien temppujakin, mutta osoite on pahasti hakusessa. Datelta palaa viimein päreet räpellyksestä ja se alkaa itse näyttää toiminnan mallia Maxille. Homma päättyy siihen, että Max hakee Siiristä paremman leikkikaverin. Siiri on saanut tällä kertaa olla suhteellisen rauhassa Daten lähentelyiltä

Daten juoksua on jäljellä vielä pari viikkoa ja sitten onkin Siirin aika heittäytyä kulmakunnan viettelijäksi. Onneksi Siirin oirehtiminen ei ole ollut ihan yhtä kiihkeää.