Tässä taas uutta postia päivän piristykseksi. Tätä sarjaa alkaisin varmasti suurella mielenkiinnolla seuraamaan ja fanittamaan!

SEURAAVA SELVIYTYJÄT-SARJA:

Kuusi avioitunutta miestä pudotetaan kuudeksi viikoksi "tosielämään". Kullakin on mukanaan yksi auto ja neljä lasta. Jokainen lapsi harrastaa kahta urheilulajia ja käy joko musiikki- tai tanssitunneilla. Pikaruokaa ei ole. Joka miehen tulee huolehtia neljästä lapsestaan, pitää hänelle osoitettu talo puhtaana, korjata kaikki kotiläksyt, tehdä ruokaa, pyykätä ja maksaa lista "mukamas" laskuja ilman riittävää määrää rahaa. Lisänä...jokainen mies joutuu budjetoimaan rahaa ruokaostoksiin joka viikko. Jokaisen miehen tulee myös viedä jokainen lapsi tapaamaan lääkäriä, hammslääkäriä sekä hiustenleikkaukseen. Hänen tulee myös tehdä leivoksia tai kuivakakkuja johonkin sosiaaliseen tilaisuuteen.

Jokainen on vastuussa itselleen osoitetun talon sisustamisesta, kukkien istuttamisesta sen ulkopuolelle ja ylipäätänsä talon pitämisestä siistissä kunnossa koko ajan. Miehillä on pääsy televisiolle vasta, kun lapset ovat nukkumassa ja hommat hoidettu. Kaikilla on vain yksi yhteinen TV. Jokaisen isän tulee tietää kaikkien TV:stä tulevien lastenlaulujen sanat ja joka ainoan lapsille tärkeän piirroshahmon nimi.

Miesten tulee sheivata jalkansa ja käyttää päivittäin meikkiä, jonka he itse laittavat joko ajaessaan autoa tai tehdessään neljää aamiaista. Heidän tulee tehdä itsestään vastustamattomia koruilla, käyttämällä epämiellyttäviä mutta tyylikkäitä kenkiä, pitää kyntensä lakattuina ja kulmakarvat muotoiltuna. Yhtenä viikkona kuudesta miesten tulee kärsiä vakavista vatsakrampeista, selkäsäryistä ja saada äärimmäisiä, selittämättömiä mielialavaihdoksia ollen silti kertaakaan valittamatta tai hoitamatta velvollisuuksiaan. Heidän tulee siivota lapsen pahoinvoinnin jäljet kolmelta yöllä ja tämän jälkeen viettää loppupäivä hoitaen lasta pitäen tätä kädestä tai jalasta odottaen paranemista.

Miesten tulee osallistua koulun vanhempainyhdistyksen kokouksiin ja löytää ainakin kerran aikaa viettää iltapäivä lasten kanssa puistossa tai vastaavassa ympäristössä. Heidän tulee herättää lapset joka aamu, pukea vaatteet (= etsiä lapsen mielestä juuri sille päivälle sopivat), pestä lasten hampaat ja harjata heidän hiuksensa aamuisin seitsemään mennessä.

Jokaisen kuuden viikon jakson kuluttua pidetään testi ja jokaisen isän tulee tietää kaikki seuraavat asiat: joka lapsensa syntymäpäivä, pituus, paino, kengän ja vaatteiden koko. Myös lapsen pituus ja paino syntyessä sekä ajankohta ja synnytyksen pituus. Jokaisen lapsen suosikkiväri, muut etunimet, lempivälipala, lempilaulu, lempijuoma, lempilelu ja suurin pelko ja tietenkin se miksi lapsi haluaa tulla isona. Lapsien viikottain suorittama äänestys yhden miehen poistamiseksi saarelta perustuu miesten suoriutumiseen. Viimeinen mies voittaa ainoastaan mikäli hänellä on riittävästi energiaa olla intiimisti puolisonsa kanssa hetken varoitusajalla.

Mikäli viimeinen mies voittaa, hän voi pelata saman pelin uudelleen ja uudelleen seuraavien 18-25 vuoden ajan saavuttaen lopultakin oikeuden tulla kutsutuksi ÄIDIKSI!