Tämän kesän uusin suosikkileikki on Serlahippa. Se on noussut nopeasti TOP10 ykköseksi ja pitänee kärkipaikkansa koko lomakauden ajan. Serlahippa perustuu perinteiseen hippaleikkiin, mutta siihen on lisätty jännittäviä ja myös maukkaita elementtejä.

Serlahippaan tarvitaan sopivasti tilaa juoksemiseen ja ulkovessa. Muutama isompi este kierrettäväksi, kuten kivi, halkopino tai varastorakennus tuo leikkiin lisäjännitystä. Leikki alkaa sillä, että leikkijät kaivautuvat varastorakennuksen alle ja etsivät yhdessä sopivan kulkureitin vessan alle. Nopein reitinlöytäjä nappaa läjästä suuhunsa käytettyä vessapaperia ja lähtee nopeasti paperi suussa kaivautumaan ulos sekä juoksemaan pitkin pihaa. Toiset leikkijät seuraavat perässä ja yrittävät napata vessapaperin itselleen. Mitä isompi ja käytetympi vessapaperin pala on sen parempi. Juoksemiseen saa mukavia kaarteita ja pysähdyksiä sekä väijytyksiä, kun puikkelehtii esim. halkopinojen välissä. Serlahippa päättyy siihen, kun vessapaperin pala on revitty ja syöty. Voittaja on luonnollisesti se, joka on repinyt ja syönyt isoimman osan vessapaperista. Jännityskerroin nousee leikissä mukavasti, jos kaksijalkainen liittyy mukaan hippajuoksuun vessapaperin saamiseksi. Leikki alkaa taas alusta, kun leikkijät kaivautuvat hakemaan kilpaa uutta käytettyä vesspaperinpalaa vessan alta. Aitoon oikeaan Serlahippaan kuuluu leikin päätteeksi puhdistautumisrituaalit....ikeniä myöten!

Vinkkinä viikoksi: jos haluat leikin kestävän pitempään älä juokse vessapaperi suussa etupihalla, vaan varaston takana... ettei kaksijalkaiset huomaa.

1247565403_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1247565443_img-d41d8cd98f00b204e9800998e