Ihana lämmin lauantai-ilta. Aurinko paistaa ja pieni tuulenvire viilentää mukavasti ilmaa. Nyt on juuri sopiva hetki viettää leppoisasti aikaa oman rakkaan miehensä kanssa....ja koirien.

Sain houkutelluksi mieheni kävelylle koirien kera Uutelaan. Uutelassa päästimme koirat ensin juoksemaan isoon koira-aitaukseen. Kiersimme siellä muutaman lenkin aitauksen ympäri. Koirat nauttivat ja kisailivat keskenään. Me nautimme mieheni kanssa luonnosta, raikkaasta ilmasta ja tietty ajasta toistemme kanssa. Päätimme kävellä vielä rantaan saakka katsomaan merimaisemia.

Matkalla rantaan mieheni alkoi leikkiä Daten kanssa kepeillä. Datte rakastaa keppileikkejä, joten se hyppeli innoissaan miestäni vasten.

- hei hei, nyt mun vaaleat shortsit likaantuvat. Kato nyt tässä on jo tassunjälki!

- tietysti Datte hyppii, kun sinä innostat sitä leikkiin. Älä itse riehu niin Dattekin rauhoittuu.

Mieheni noudatti ohjeitani ja pääsimme taas jatkamaan matkaa suht seesteisesti. Paluumatkalla ohjeet keppileikeistä jo unohtui ja mieheni alkoi taas viskellä Datelle keppejä. Pahaksi onneksi Datte oli mennyt mieheni puolelle tietä ja fleksin hihna oli kiertynyt hänen polvitaipeita vasten. Mieheni piteli keppiä heittoasennossa ja innosti Dattea leikkiin. Ennen kuin ehdin edes avata suutani varoitusta huutaakseni, vippasi mieheni kepin lentoon. Mitä tekee Datte - no syöksyy tietenkin kepin perään into piukeana. Samassa mieheni alkaa karjua tuskissaan. Fleksin naru hiersi hänen jalkoja vasten ja poltti mojovat jäljet polvitaipeisiin. Loppumatkan autolle mieheni ontui tuskaillen ja pidellen shortsin lahkeita ylhäällä.

Autolle päästyään mieheni kampesi itsensä istumaan. Minä pakkasin koirat autoon ja istahdin kuskiksi. Silloin mieheni alkaa taas karjua.

- no voi ei, kato nyt. Nyt mulla on vielä kengänpohjatkin täynnä koiranp....aa!

Mieheni pomppasi ylös autosta ja hankasi kenkiään raivoisasti heiniin. Eihän ne jätökset sieltä minnekkään lähteneet sen verran olivat syvälle lenkkarien pohjauurteisiin painuneet. Kotimatka taittui hajussa ja valituksessa. Olihan taas mukava viettää rauhaisaa laatuaikaa rakkaitensa parissa.

1249406189_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Lisää keppejä?